Szukamy świadków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kapsztyk
    Classic
    • 2010
    • 14

Szukamy świadków

Zamieszczone przez piramida
    panowie, na zawodach liczy sie czas a nie wygląd, najlżejsza bedzie pewnie stalowa 16 plus dobra guma
    ja to wiem, do tej 16ki to pewnie by trzeba dać jakieś szerokie na 225 semi slicki :wink:
  • czarny_wwa
    Rider
    • 2008
    • 411
    • Octavia III combi (5E5)
    • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Szukamy świadków

Ori tekst:

Temat: prośba o przesłanie do znajomych z Warszawy

"Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy - potem oni do jak największej liczby itd. Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek, bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o takiej godzinie oni nie znaleźli świadków.Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach. Teraz dotyka to mnie bezpośrednio...Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 - szukam świadków! W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.
    Wszystkich mogących pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszę o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres [email protected] -- Pozdrawiam, Piotr Kulpanowski "

PS. jeżeli moderatorzy, admini uznają tą prośbę jako nadużycie, to proszę o usunięcie powyższego posta.

Komentarz

• arccuss
      Rider
      Moderatorr
      • 2009
      • 397
      • Octavia II (1Z3)
      • BZB 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez czarny_wwa
      PS. jeżeli moderatorzy, admini uznają tą prośbę jako nadużycie, to proszę o usunięcie powyższego posta.
      Do Adminów i Modów- wydaje mi się, że sprawa powinna być podczepiona do głównego forum (jako Ważne ogłoszenie)- bo jest pilna....

Piotr, trzymam kciuki za Żonę i za Was!
      - Arek.
      Perfect Service by DGW

Komentarz

Pracuję...